29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish .jpeg

Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish  7.jpeg
Türk Parfüm Forumu olarak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk un bize emanet ettigi cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz.. Allah vatansız etmesin dileriz, vatanımızın, özgürlüğümüzün kıymetini bilelim..

Bu arada bu Türk bayraklı Fransa Eyfel Kulesi fotoşop, resim hilesi değildir. Bu güzelliklerinden dolayı Fransız halkına, yöneticilere teşekkür ederiz ve inşallah hep barışcıl olurlar ve bizde ki biz öyleyiz zaten :).. Avrupa Futbol Şampiyonası 2016 sırasında kimi kurallarla ödül olarak konmuş ve çeşitli bayraklarla, Fransa'nın Milli Sembollerinden Fransız Eyfel kulesinde o ülkelerin bayrakları konmuş, süslenmiş, ışıklandırılmıştı.. Tekrar teşekkürler :) :cool:;):):)..

29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun atatürk bayrak ve türk cumhuriyet sözü.jpg

29 EkimTürkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır Atatürk sözü inşallah.jpg

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun Türk Bayrağı ve Atatürk.jpg

Aşağıda Türk Bayraklı Fransa Eyfel Kuleli görsellere devam edebilirsiniz :).. Yakından çekilmiş iki resim kırmızı ama ne zaman çekildiği belli değil fakat diğerler çeşitli zamanlarda Eyfel Kulesi Türk Bayraklı süslemeleri Maşallah :)..
4225621-eiffel-tower-at-night.jpg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish  4.jpeg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish  5.jpeg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish  6.jpeg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish  8.jpg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish  10.jpeg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish  11.jpeg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish 1.jpeg
Avrupa futbol şampiyonası 2016 France Fransa Eiffel Tower Eyfel Kulesi Türk Bayrağı Turkish 2.jpeg
eyfel-kulesi-yine-yeniden-turk-bayragina-burundu.jpg
Une-idee-lumineuse-pour-la-tour-Eiffel.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk Türk Bayrağı Adalet ve Karaktere Türklere uygun yöne...jpg
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk Türk Bayrağı Kutlamak.jpeg
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özgürlük ve Bağımsızlık önemi Namus Onur Onurdur Türk Bay...jpg
29_ekm_kutlu_olsun_30102015_092704.jpg
resimli_29_ekim_cumhuriyet_bayrami_sozleri_turk_bayrami_1477643943_1035.jpg
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar, beyler, hanımlar, hocalar :) . Kıyamete kadar ve ondan sonrada sonsuza kadar mutluluklar dileriz ..

Cumhuriyet halkın yönetimi anlamındadır, ve özgürlük demektir.. Özgürlüğümüzün kıymetini bilelim.. Mustafa Kemal Atatürk önderimize, Askerlere, paşalara teşekkürler ederiz, Allah rahmet eylesin, oralardan bizlere hayırlı dualar etsinler .. :) .
 
Son düzenleme:

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Bu vatanın şehidi, ermişi çok, ve onlar için ölüm son değil, yaşıyorlar .. Bizlere hayırlı duaları olur inşallah :) . Hakkımızda hayırlar dileriz :) .

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar, beyler, hanımlar ..

Özgürlüğümüzün kıymetini bilelim yoksa ''Sözde Cumhuriyetler'' gibi olursak Allah korusun derlerki zorla başları örtsünler (Örnek İran), veya derlerrki zorla başlarını açsınlar, derlerki ya halka para az gitsin, Bayanlar araba kullanmasın, ben islamı, veya başka bir şeyi ben böyle anlıyorum ve bizim imamlar şaşmaz o zaman bu böyle olacak gibi çok zorluklar getirirler .. Krallık dünyada kalkmış çoğu ülkelerde ve sembolik olmuş .. Yanlış anlaşılmasın İslamı kötülemiyorum ve ben Kuran'a göre yaşamak isterim bu ayrı konu arkadaşlar.. Birileri Kuran'ı tekeline alıp veya başka inançlarda neyse işte, halka eziyet eder demek istiyorum eğer seçme hakkımız olmaz ise. Benim demek istediğim bu .. İslam veya her ne inanç, yönetim ise halk egemenliği yok ise zillete düşer bence günümüzde. Hz.Muhammet'e Allah'ın onların onayını al dediğini unutmayalım Kuran'da yani demokrasi Kuran'da var üstelik günümüzdekinden daha ileri çünkü günümüzde belli yıllarda bir seçim yapılıyor ama orda işlerin için daha sık sorulmasını anlıyorum ben ama yanılmış olabilirim sürede ama onların elini sıkmış yani bir demokrasi var devlet yönetirken arkadaşlar ..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
ATATÜRK CUMHURİYET 3.jpg
ATATÜRK CUMHURİYET 5.jpeg
Atatürk Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz - Atatürk.jpg
Atatürk ve TBMM.jpg
29 Ekim Türkiye Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, sonsuza kadar devam etsin Türk mutluluğu inşallah :) :love::)

Cumhuriyetin ve demokrasinin kıymetini bilelim. Örnek olarak Türkiye'nin yakınında batının Ortadoğu dediği yerde ve başka yerlerde çok örnekler var...

Netten alıntı : ''''''''''

Bir ülkenin, coğrafyanın hatta kendisini örnek alarak kaderini değiştiren pek çok ulusun ulu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle, hasretle anıyoruz.
28 Ekim 1923 günü Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen ve tarihe geçen "Efendiler, yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz." olayını bir de Nutuk'tan okuyalım.
26 Ekim 1923 akşamı Gazi Mustafa Kemal, bütün kabineyi Çankaya Köşkü'nde toplanmak üzere çağırdı.

Bu toplantıda başvekil Fethi Okyar'ın istifası karara bağlandı. O akşam Latife Hanım da misafirleri ağırlamak üzere çalışıyordu. Yemekler hazırlanıyordu. Mustafa Kemal arkadaşlarına, yemekten sonra anayasanın bazı maddeleri üzerinde çalışacağını bildirmiş, yeni başkan adayı olduğu söylenen İsmet Paşa'yı da bu çalışmaya davet etmişti.
Sofrada seçim heyecanı vardı, herkes birbirine bakıyor bir şeyler anlatıyordu. Mustafa Kemal tam o anda hafifçe tabağına vurdu: "Beyler!" dedi. O da heyecanlıydı, kaşları çatılmış, ama gözlerinde güleç bir ifade ile arkadaşlarına bakıyordu.

İsmet Paşa, Ali Fuat Paşa, Halit Paşa, Kemalettin Sami Bey'in de yer aldığı gecenin ayrıntılarını Nutuk'tan okuyalım.

" ...Gece olmuştu Çankaya'ya gitmek üzere Meclis binasından ayrılırken, koridorlarda beni beklemekte olan Kemâlettin Sami ve Hâlit Paşa'lara rastladım. Ali Fuat Paşa Ankara'dan hareket ederken bunların Ankara'ya geldiklerini o günkü gazetede "Bir uğurlama ve bir karşılama" başlığı altında okumuştum. Daha kendileriyle görüşmemiştim. Benimle konuşmak üzere geç vakte kadar orada beklediklerini anlayınca, akşam yemeğine gelmelerini, Millî Savunma Bakanı Kâzım Paşa vasıtasıyla kendilerine bildirdim. İsmet Paşa ile Kâzım Paşa'ya ve Fethi Bey'e de Çankaya'ya benimle birlikte gelmelerini söyledim. Çankaya'ya gittiğim zaman, orada, beni görmek üzere gelmiş bulunan Rize Milletvekili Fuat, Afyonkarahisar Milletvekili Ruşen Eşref Bey'lerle karşılaştım. Onları da yemeğe alıkoydum. Yemek sırasında : "Yarın Cumhuriyet ilân edeceğiz" dedim. Orada bulunan arkadaşlar, derhal düşünceme katıldılar. Yemeği bıraktık. O dakikadan itibaren, nasıl hareket edileceği konusunda kısa bir program yaparak arkadaşları görevlendirdim.

Efendiler, görüyorsunuz ki, Cumhuriyet ilânına karar vermek için Ankara'da bulunan bütün arkadaşlarımı davet ederek onlarla görüşüp tartışmaya asla lüzum ve ihtiyaç görmedim. Çünkü onların da aslında ve tabiî olarak benim gibi düşündüklerinden şüphe etmiyordum. Halbuki, o sırada Ankara'da bulunmayan bazı kişiler, yetkileri olmadığı halde, kendilerine haber verilmeden, düşünce ve rızaları alınmadan Cumhuriyetin ilân edilmiş olmasını bize gücenme ve bizden ayrılma sebebi saydılar."

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Yarın Cumhuriyeti bir kez daha ilan edeceğiz!

Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, bugüne kadar vatan uğrunda çalışan herkesi selamlıyor ve saygıyla anıyoruz

''''''''''
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Türkiye halkı, milleti olarak Cumhuriyetin, Demokrasinin kıymeetini bilelim. Bir gittimi çok kötü, esaret gelir Allah korusun inşallah, Düşüncesi bile kötü..

Arkadaşlar çok hassas konular. Yanlışlarımız olursa bildirin lütfen, sonuçta niyetimiz belli.

Teşekkürler Şehit ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk :) ve Tüm Gazi ve Şehitlerimiz. Sonsuza kadar huzurlar, hayırlar inşallah :) .
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Atatürk ve TBMM.jpg

Bu resmin güzel bir hikayesi varmış TBMM Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun yanı sıra. Babasının adaşı Ali Rıza adlı ve Atatürk'ümüzün Sarı diye çağırdığı sevdiği fotoğrafçı Meclisden çıkarken Mustafa Kemal ve heyeti erkanı çekemez, kamerası düşmüştür. Kenarda ağlamaktadır bu fotoğrafçı. Etrafı ile ilgili Atatürk bunu görür ve neden ağladığını sorar. Olayı anlatınca Atatürk tekrar çıktığımız gibi TBMM 'den çıkıp poz verelim der. Neredeyse bütün gözler Ali Rıza fotoğrafçının kadrajına bakmaktadır ve belki bu açıdan da tarihi bir pozdur. :)

29 Ekim Türkiye Cumhuriyet Bayramı ve Hz.Muhammet doğumu da kutlu olsun. 2020 güzel yanlarından biri İslami dini ve Türkiye'nin Milli Bayramlarının ya aynı ya arefe falan birebir aynı zamana denk gelmesi. Elhamdulillah ????♥️??:)
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
3236359_b9d7a770b30d1cf72339655ea226f281_640x640.jpg
617a89e466a97c441e32c3be.jpeg


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun :)
 
Üst