Forumumuz Sosyal Medya Hareketleri

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Selamlar, Merhabalar, Güzel günler arkadaşlar, hocalar..

Forumumuz sosyal hesapları başka konuda da vermiştik. Bu konu sosyal hareketler ile ilgili olsun istedik. Beğeniler, yorumları bu sayfadan verebiliriz. İnşallah hoşca vakit geçiririz :)..

TurkParfum.Net Instagram Sayfamız : @TurkParfum http://instagram.com/turkparfum

TurkParfum.Net Facebook Sayfamız : https://www.facebook.com/TurkParfumNet/

TurkParfum.Net Facebook Grup Sayfamız : https://www.facebook.com/groups/1953346771621033/

TurkParfum.Net Instagram Sayfamız : @TurkParfum http://instagram.com/turkparfum

TurkParfum.Net Twitter Sayfamız : https://twitter.com/TurkParfum


#TurkParfumNet #TurkParfum etiketlerinizi bekleriz ve takiplerinizi de lütfen :).. @TurkParfum ile bizi etiketleyebilirsiniz Instagram'da ve diğer yerlerde nikimi ne ise :)..

Bunlar dışında açmamız gereken sosyal medya hesapları düşünüyorsanız bize yazabilirsiniz veya burdan da yazabilirsiniz..

Teeşekkürler arkadaşlar, iyi günler :)..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
franciskurkdjian instagram hesabı TurkParfum yorumunu beğenmesi like liked to comment.jpg
franciskurkdjian instagram hesabı TurkParfum yorumunu beğenmesi like liked to comment tlf f k.jpg
franciskurkdjian instagram hesabı TurkParfum yorumunu beğen like liked to comment tlf yrm f k.jpg
franciskurkdjian instagram hesabı TurkParfum yorumunu beğenmesi like liked to comment tlf2 f k.jpg
franciskurkdjian instagram hesabı TurkParfum yorumunu beğenmesi like liked to comment d2.jpg


Evet Francis Kurkdjian http://instagram.com/franciskurkdjian 'ın oficial resmi instagram hesabınca, TurkPArfum.Net forumumuzun hesabı @turkparfum http://instagram.com/turkparfum 'un kendimce paylaşılan yorumumun beğenilmesini görüyorsunuz resimlerde. Hoşumuza gitti ve görünen o ki biizm kürkçü yani Maison Francis Kurkjian'ın da hoşuna gitmiş dediğimiz gibi :)..

Yorumu yazayım : ''Ysl Kouros, MFK Grand Noir.. Mashallah Perfect smells, perfumes, good perfümör Works.. Thanks Francis Kurkjian.. Hello(Selam) from Turkei(Türkiye) :)..''

Evet Osmanlı Devleti zamanı, Ermeni vatandaşlarımızın ''kimi'' yurtdışı fitneler sonucu olmayacak işkenceler, cinayetler yapmış Osmanlı Müslüman tebasına. Onlar öyle yapınca karşı taraf da bunu yapan Ermenilere yapmış ki direkt suçlulara olmalı.. Sonra bireysel ve buna susan toplumsal kötü olay veya olaylar olmuş.. Düşünün kimi gözü dönmüş Ermeni çeteler, masum Müslüman Türk kızlarına tecavüz ediyorlar, derilerini soyuyorlar, katlediyorlar.. Bunu gören Müslüman ve Müslüman Türk çeteler de bunu yapan Ermenileri cezalandırıyor.. İşin özü budur. Çok hikayeler olabilir kısa keseyim ve o zaman bile devlet Ermenileri savunuyor, suçlu arıyor Müslüman ve Müslüman Türklerden.. Peki ne yapmak lazım, Ermenilerden tümden nefret mi etmek lazım.. Bence bu olayı unutmadan yaşamalı ve dikkat etmeli, ve toptan herkese kin beslememeli ama dediğim gibi bu kimi Ermenilerin katliamlarını dıyırmalı ki hem yeni nesi Ermenilerde bilsinler, gereksiz Türklere kin beslemesinler umulurki..

Şunu da diyelim Türk dostu Ermeniler de az değildir. Aslında Ermeniler'in türk boyları ile akrabalığını eski yaşlı bir Ermeni amca bahsetmişti, ben araştırmadım. Ermenilerin önderi, sözcüsü idi Türkiye'de.. Dediğine göre aslında Ermenileri, Avrupa sevmez ve dikkatli davranırmış, çünkü 1071'de Ermeniler, Romen Diyojen'i değil, Türk Lideri Alparslan'ı tutmuş.. Ve başka olaylar.. Dediğim gibi kötü örnekler olabiliyor, ama Yahudiler dahil içlerinde iyilerde olabiliyor milletlerin.. Kiminde az kiminde çok, duruma göre..

Bir de göç sırasında Ermeniler çocuklarını nasıl olsa geri geliriz diye Müslüman, Müslüman Türk ailelerine bırakıyorlar. Bu çok olmuş, çocuk bırakma.. Yani düşünün çocuğunu bırakacak kadar güven duyanlar da var ve az da değil sayıları.. Her toplum içindeki azgınları dizginleyemez ise, sonucuna katlanmak zorunda kalır, Allah'da Kuran'da bunla ilgili hikaye anlatır. Allah'ın verdiği devenin ayaklarını kesen yahudi kavim içindeki azgınlar sonucu, tüm kavimin cezalandırılması olayı idi Kuran'da geçen..

Sonuçta görüyorsunuz Ermeni asıllı veya Ermeni ile akrabalığı olan Maison Francis Kurkjian samimi selamımı, Türkiye'den selamımı almış. Kimi zaman Hz.Mevlana gibi olmalı, ''Ne olursan ol gene gel''.. Tabi Hakk için, güzellik için gel diyor, oraya dikkat edelim :D :).. Bir şeyler yazdık sadece tarihe not düşmek, bildiklerimizi yazmak için.. Amacımız selamet, barış, güzellik, insanlığa hizmet arkadaşlar ve bu benim için önce Allah rızası için arkadaşlar :).. Müslüman olarak, müslüman Türkler olarak güçlü olmalıyız yoksa bizi zorla değiştirirler, bu Kuran'da da yazar.. :)..
 
Son düzenleme:

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
index.php

Yorumu yazayım : ''Ysl Kouros, MFK Grand Noir.. Mashallah Perfect smells, perfumes, good perfümör Works.. Thanks Francis Kurkjian.. Hello(Selam) from Turkei(Türkiye) :)..''

Haha :D.. Francis Kurkdjian'a tekrar teşekkürler ):.. ''MFK Grand Noir'' yazmışım ama Noir, Soir olacak aslında yani '' MFK Grand Soir'' :D.. Bir de Parfümör yazmışım ki Türkçe :D.. Buna rağmen beğenmiş, tekrar teşekkürler :D..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 2.jpg
instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 3.jpg
instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 5 f k.jpg
instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 6 f k.jpg
instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor.jpg

Selamlar, Merhabalar, Güzel forumlar arkadaşlar.. Tabiki bizi takip eden tüm arkadaşlarımız değerli ve resimde onlardan da kareler var :), olacak gene inşallah, teşekkürler ediyoruz efendim, arkadaşlar..

Forumumuzun Sosyal Medya hesaplarından http://instagram.com/TurkParfum sayfamız şu an http://instagram.com/FragranticaOfficial tarafından takibe alındı Maşallah ve bozulmaz umarız :).. Yoksa siz hala takip etmiyor musunuz bizi :D :)?... Bu bizi takip eden hesap http://Fragrantica.com 'un resmi sayfası diye biliyoruz..

Güzel dileklerimizle, iyi forumlar, kokular, parfümler günler arkadaşlar :)..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Görgüsüzlük gibi olmasın, bunu da paylaşalım :).. İlerde takip eden arkadaşları da resimlerini verebiliriz ki verdiğimiz oldu yukarıda ve burada da..

instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 7.jpg

instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 5 f k.jpg
instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 5.png
instagram TurkParfum TurkParfumNet fragranticaofficial started following you izliyor 6.png
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Güzel iş Baykal hocam. Başkaları gaza basalım derken stop ettiler sen sessiz sedasız ilerlemişsin :)
Bülent teşekkürler Ustadım, hocam :).. Allah herkesi, bizi de ıslah etsin güzellikler versin.. Hata yapanlar varsa inşallah kırdıklarından özür dilesinler, hatasız kul olmaz. .Bizim hatalarımız varsa özür dilemeye hazırım, hazırız çünkü kimseye haksızca kastım yoktur, niye başkasının kötülüğünü isteyeyim haksızca, bu düşüklük olur, hoş bir karakter olmaz benim için.. Zaten Allah intikam sahibidir o hesabı iyi yapıyor.. Ben tüm insanların iyiliğini istiyorum, kötülük yapan kötülüğü bulur, buluyor Bülent.. Yani tekrar diyeyim bu laflarımda kimseyi hor görmek için yazmadım, üstüne alınan varsa da kötü sözler değil bunlar.. Belki bu forum da başarısız olacak ama hoş bir seda bıraktıysak bıraktığımız kadarı da yeter :) ki inşallah her şey güzel olacak :).. Birbirimize hoşgörü diyorum, selametler diyorum :)..

Hay maşallah be reyiz :)

Sağol reyiz, evet Maşallah ve devam inşallah :D :)..

Ne güzel yazmışsın Baykal hocam eline sağlık :) o kadar olur soir noir ;) karşılığı gelmiş :)
Haha :D, değil mi evet Maşallah.. Sağolasın :)..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Andy Taurer banned is turkparfum net at instagram ve yorumu baykalbul  (2).jpg
Andy Taurer banned is turkparfum net at instagram ve yorumu baykalbul .jpg

Bir iyi bir kötü haberim var. Andy Tauer ile yorumda irtibat kurduk ama bizi banladı.Tam nedenini diğer kişisel hesabımdan sordum ve hatamız varda özür dileriz dedim, diyebilirsin dedim. Dekantlar orjinal ve herkes zengin değil deedim. Splitler aynı zamanda denemek için güzel bir yöntem falan demeye çalıştım. Biliyorsun çok parfüm var parfüm dünyasında dedim..

Önce kendi yorumu ben orjinaline aşığım dekantlar değil gibi bir yorumu oldu. Sertçeydi ama hoş karşıladık sonra acaba yanlış mı anladı diye yorum yazıyordum baktım yorumu silinmiş ki meğer beni engellemiş o yüzden yorumu göremiyormuşum.

Batıda dekant neden sevilmiyor arkadaşlar. Sizce Andy Tauer neden kızdı dekant olayına? İlerde özelden bu konu ile ilgili montion, bildiri atabilirsiniz @andy_tauer kişisel hesabına, siz bilirsiniz.. Baykalbul'u engellememiş şu an :D.. Olayı şu an deşemk istemiyorum başka sebepler arayıp. Türk ve müslüman fobisi var eblki ondandır bileemyeceğim. Resimdeki mesaj biraz değiştirdim ama içerik manası değişmedi. Aynen bunları yazmıştım zaten mana olarak falan..

Ben kucaklayıcı biriyim görüşü ne olursa olsun yeterki başkasına adaletsizlik, haksızlık yapılmasın.. Hoşgörü çok önemli. Bakalım ne olacak bu olay. Direkt banlanmak hoş olmadı..

İyi günler, forumlar, kokular arkadaşlar, selametle :)..
 

azzura

Üye
TürkParfüm Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 530 Ekli dosyayı görüntüle 531
Bir iyi bir kötü haberim var. Andy Tauer ile yorumda irtibat kurduk ama bizi banladı.Tam nedenini diğer kişisel hesabımdan sordum ve hatamız varda özür dileriz dedim, diyebilirsin dedim. Dekantlar orjinal ve herkes zengin değil deedim. Splitler aynı zamanda denemek için güzel bir yöntem falan demeye çalıştım. Biliyorsun çok parfüm var parfüm dünyasında dedim..

Önce kendi yorumu ben orjinaline aşığım dekantlar değil gibi bir yorumu oldu. Sertçeydi ama hoş karşıladık sonra acaba yanlış mı anladı diye yorum yazıyordum baktım yorumu silinmiş ki meğer beni engellemiş o yüzden yorumu göremiyormuşum.

Batıda dekant neden sevilmiyor arkadaşlar. Sizce Andy Tauer neden kızdı dekant olayına? İlerde özelden bu konu ile ilgili montion, bildiri atabilirsiniz @andy_tauer kişisel hesabına, siz bilirsiniz.. Baykalbul'u engellememiş şu an :D.. Olayı şu an deşemk istemiyorum başka sebepler arayıp. Türk ve müslüman fobisi var eblki ondandır bileemyeceğim. Resimdeki mesaj biraz değiştirdim ama içerik manası değişmedi. Aynen bunları yazmıştım zaten mana olarak falan..

Ben kucaklayıcı biriyim görüşü ne olursa olsun yeterki başkasına adaletsizlik, haksızlık yapılmasın.. Hoşgörü çok önemli. Bakalım ne olacak bu olay. Direkt banlanmak hoş olmadı..

İyi günler, forumlar, kokular arkadaşlar, selametle :)..
Baykal hocam ticari kaygılardan dolayı parfümörler dekant olayını sevmiyorlardır bence. Nihayetinde bu dekantlar olmasa herkes bir şişe alacaktı belkide o yüzden olabilir. Yoksa başka bir nedeni olacağını sanmıyorum nihayetinde paranın dili dini ırkı olmaz :)
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Baykal hocam ticari kaygılardan dolayı parfümörler dekant olayını sevmiyorlardır bence. Nihayetinde bu dekantlar olmasa herkes bir şişe alacaktı belkide o yüzden olabilir. Yoksa başka bir nedeni olacağını sanmıyorum nihayetinde paranın dili dini ırkı olmaz :)


Ama dekantlar yüzünden de tanışanlar oluyor. Bazen çok takıntı yapıyor insan bazı şeyleri. Evet sanırım sebep dediğin şey zaten yazısındna da belli.. Tok açın halinden ne anlar olayı..
 

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
facebook-kapak-resimleri-56a97bb74f1d5.jpg

Arkadaşlar şu an sitemizin kapak, başlık resimi budur. Mobilden ve Tapatalk'dan girenler göremeyeceğinden burada paylaşalım dedik. İlerde ayrı konu açabiliriz. Parfüm veya o günün önem vee anlamı ile ilgili resimler paylaşabiliriz. Umarım beğenirsiniz :) . İyi forumlar arkadaşlari, yazılarınızı bekleriz :) .
 

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
300479_cover_rect.jpeg
Türkiye Ampute Milli Takımı 1131506_1_cover_rect.jpeg


Yukarıdaki resim şu an Kapak fotoğrafımızdır ve Maşallah Tük Futbol Milli Takımımız resimidir, başarılar dileriz.. Aslında Türk Milli Takımı Ampute takımı resimi koydum ama tam kesememiştim ama sonuçta buraya koydum, Tüm sporcularımıza da başarılar dileriz :) ve onlara da başarılarından dolayı çok teşekkürler. Önceden halkın motivasyon, heyacan yüklenmesi çok önemli bu yüzden Medya özellikle bahsetmeli diye düşünüyorum. Her şey güzel, hayırlı olur dileriz :) . Bir süre aklır sonra eski resime veya başka bir resime döneriz parfüm ve koku ile falan alakalı..
 
Üst