İndirimleri Duyuralım

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Yeni forum için bu konununda yer alması uygundur diye düşündüm. Ve ilkpaylaşım benden:)
Debenhams Türkiyeden çekilme kararı aldığı içim tüm parfümlerde net %30 indirim uyguluyor.

Zaten tahmin ediyorduk, tabiki paylaşımın güzel olmuş :).. Neden bu sitelerin mesela ASAQ'da öyle Türkiye'de internet satışları yok anlamıyorum. Tamam haklı sebepleri var ama bilmiyorum yani. Herkes istanbul'da bile mağazalarına her an gidemiyor. Şu an net satış çağındayız ki çağdan çağa geçiyoruz. Bilgi çağı ana çağ galiba. Kapanması üzücü ama zaten bana uzaktı ki demek istediğimde bu :)..
 
Son düzenleme:

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
boyner indirim 2017 ikinciye yüzde 50 indirim unnamed f k.jpg

Boyner'de ikinciye yüzde %50 indirim ve tüm ürünlerde.. Boyner, beymen böyle indirimler yapabiliyor, indirim bekleyenler parayı hazır edip takipte kalabilir :).. Bu arada sayfada email faaln takip edersen ek yüzde5 indirim var ama email kirliliği istemeyenler bir düşünsün bu tür email kayıtlarını.. İyi alışverişler arkadaşlar :)..
 

azzura

Üye
TürkParfüm Üyesi
Hiç sorma hocam. Dolar da aldı başını gidiyor. Bekar bir adam olaydım 1 dk düşünmezdim. N11e de baktım bigparfümde sadece 1 tane Jubilation var:). Hadi biri alsın bari.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bende olmasa alırdım:) ben kendime iki tane sipariş ettim biri dsquiret - rocky moutain wood ve eşime de Elie saab - le parfum:) fiyatlar gerçekten iyi ama
 
Üst