Forum Sorunları ve Tavsiyeler

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Forumda mesaj altında imzalarınız artık mobil'de de görülecek arkadaşlar.. Daha önce görülmüyordu sitenin mobil versiyonunda. Tapatalk ise maalesef kafasına buyruk bir sistem. Orda imzanızı siz yapıyorsunuz.

Bu arada imzalarınız daha önce forum dışındakilere görünmüyordu ama biz şu an bunu görünür yaptık arkadaşlar, hocalar bilgilerinize sunuyoruz. Bu konuda eleştiri, fikir, yorumları olanları her zaman olduğu gibi bekleriz hayırlısıyla inşallah :) ..

Tapatalk kendini kurnaz sanıyor maalesef. Mesela ordan yüklenen resimler bizim sunucuya kayıt olmuyor ve biz kaydediyoruz. Bu konuda onlara yazı yazacağım .. Tekel olunca maalesef böyle saçmalıklar, adilikler çok olabiliyor. Yo sorun değil siz yüklemelerinizi yapın biz şu an hallediyoruz efendiler, arkadaşlar, hocalar, beyler, hanımlar ..

İki temada başlık kısımı logo görünmüyor onu da halledeceğiz inşallah .. Gül teması çok yakıştı düşüncesindeyim.. Eğer mevsimine göre, Nar meyvesi, Çiçekler, Bitkiler, Dökülen yapraklar koyarsak da bu pempe gül teması başka seçenekte olmasını düşünüyoruz arkadaşlar, hocalar .. Siz seçebilirsiniz bunu alttan ..

Tapatalk'da ben en son konuyu göremiyorum mesajları yani ''Bugün hangi parfümü kullandım?'' konusunda arkadaşlar. Sizler görüyormuşsunuz, arkadaşlara sordum. Tapatalka çok yazdım ama sorunu çözemediler. Bu sorunu yaşayan başka arkadaş varsa bildirirse, yazarsa çok sevinirim, seviniriz lütfen :) ..

İyi forumlar, parfümler arkadaşlar :) ..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Denemek 1-2-3 :)
 

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Denemek 1-2-3 ( Arkadaşlar son mesaja gitmiyorda konuda ona bakıyoruz, iyi forumlar :) ) ..
 

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
gül teması gözü yoruyor ve iceriği net göstermiyor daha sade gözü yormyan tema olabilir.
Screenshot_6.jpg

Evet dediğiniz tema bu idi.. Öncelikle yorumunuz için teşekkürler .. Yönetim ile konuştuk şu an sade yaptık bu kısımı ama şunu diyyim alttan değiştirme seçeneği var ve ekleyeceğiz farklı seçenekler gene. Evet okumak önemli, haklısınız .. Teşekkürler ilginiz için tekrar olursa geen bekleriz bir şey ..

Güzel yorumlarınızı, yazılarınızı bekleriz, hoşgelmişsiniz foruma ..

Arkadaşlar bu temayı seçeneklere ekleyeceğiz, oradan seçebilrsiniz umarım ..
 

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Arkadaşlar forum satış kısımında bir sorun oluşmuş, şu an yazabilirsiniz oraya hallettik. Xenforo pek çok özelliği var, hata yapabiliyoruz, anlayışınız gösterin lütfen :) . Bu sorunu bildiren arkadaşa, hocama çok teşekkür ederiz :) . Bize yazmaktan çekinmeyin tabiki. Yıllardır forumlarda iyi tanınan kişileriz :) Maşallah :) ..

Bu arada genel bir Xenforo forumları sorunu da şu an mobilde Google Chrome tarayıcısında çok yavaş yazılmaları. Bu sorunu siz forumdaşlar, hocalar, arkadaşlar için çözmek istedik, araştırdım ama maalesef çözümü şu an tarayıcıyı başka kullanmakmış. Eğer mobilden Tapatalk kullanmadan tarayıcı kullanıyor ve yavaş ise çözüm başka tarayıcı ile denemek şu an arkadaşlar. İyi forumlar, parfümler, kokular dileriz, iyi günler, geceler :) .
 

Baykalbul3

TürkParfüm Üyesi
Selam arkadaşlar ben baykalbul :D . Deneme amaçlı bu niki aldım, teşekkür ederim. Forumu deniyoruz da :) .
 

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Renkler çok kötü hocam

Tyf bey hoşgelmişsiniz foruma ,selametler. Az bir girdiniz bunu yazdınız ve forumda görünmediniz, halbuki deneyimlerinizi, yazılarınızı beklerdik ve bekleriz lütfen. Forum renklerine gelince altta tema seçme seçeneği var, oradan size uygun seçeneği, uygun renkli temayı seçebilirsiniz.. Anlayışla karşılayınki herkesin zevki farklı oluyor ve herkese bu konuda hitap etmemiz mümkün olmayabiliyor. En uygununu ve en güzelini, hayırlısını seçmeye çalışıyoruz. Üstelik artı renklerle uğraşmak olabilir ama bu sefer de başka biri memnun kalmayabiliyor. Şu anki renkler Açık Trukuaz renklerinde, Turkuaz rengi ve çoğu kişi bu rengi çok sever. Gökyüzü ve suyu, denizi, okyanusu da temsil eder ve dinlendirici bir renk :) .. Bu konu veya başka konuda her zaman hayırlısıyla gene soru, görüşlerinizi bekleriz sizin de ve tüm üyelerin de. Özelden de yazabilirsiniz.. İyi, hayırlı forumlar, kokular, günler, selametle :) .
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Renkler kötü mü?

Berbat ama admin bizi dinlemiyor!
Tyf bey hoşgelmişsiniz foruma ,selametler. Az bir girdiniz bunu yazdınız ve forumda görünmediniz, halbuki deneyimlerinizi, yazılarınızı beklerdik ve bekleriz lütfen. Forum renklerine gelince altta tema seçme seçeneği var, oradan size uygun seçeneği, uygun renkli temayı seçebilirsiniz.. Anlayışla karşılayınki herkesin zevki farklı oluyor ve herkese bu konuda hitap etmemiz mümkün olmayabiliyor. En uygununu ve en güzelini, hayırlısını seçmeye çalışıyoruz. Üstelik artı renklerle uğraşmak olabilir ama bu sefer de başka biri memnun kalmayabiliyor. Şu anki renkler Açık Trukuaz renklerinde, Turkuaz rengi ve eb nbu rengi çok severim. Gökyüzü ve suyu, denizi, okyanusu da temsil eder ve dinlendirici bir renk :) .. Bu konu veya başka konuda her zaman hayırlısıyla gene soru, görüşlerinizi bekleriz sizin de ve tüm üyelerin de. Özelden de yazabilirsiniz.. İyi, hayırlı forumlar, kokular, günler, selametle :) .

Mehmet hocam, reis ne dediyseniz yaparız da seçenek var reis altta. Şimdi bu renk çok güzel türk mavisi Turquaz, turquaz tonlarında. Seçenek var dediğim gibi altta kardeşim :) .

Renk benim içimi açıyor bu renk, çok hoş maşallah. İStediğin renk varsa özelden de konuşalım seçeneğe koyarız başkan :D:) .
 
Son düzenleme:

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Selam, merhaba arkadaşlar :) ,forumdaşlar, hocalar, beyler, hanımlar. Sitemizde uzun süredir sistemsel hata vardı. Düzenlemek için Bilgisayar Programcımız ile konuşmuş ama o benden ben ondan cevap beklemişiz yani bir yanlış anlama olmuş :D:eek::D . @mhmt_gl hocam sizin sorunalr vardı sitede, tekrar deneyip bize dönüş yaparsanız seviniriz lütfen :) . En sonunda site sorunları uzun süre hayırlısıyla çözüldü inşallah. Kimi üyeleri onaylayamamışız sistem hataları yüzünden, şimdiden özür dileriz. Tekrar girişleri bekleriz lütfen.

UIX2 teması sistemi mahvetmiş arkadaşlar. Uzun sürdü ama başardık, ekibe teşekkürler ederiz, ederim :) .

Tema yeni, new member falan yazıyor, onları düzenleyeceğim, eski üyelere bile New member(yeni üye) yazmış ve Türkçeleştireceğiz inşallah.

Hatalarımız mutlaka olmuştur, kusurumuza bakmayın lütfen. Sevgiler, saygılar :) .
 

kokuoku

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Yeni arkadaşlar sizler de hoş gelmişsiniz forumumuza, Selamlar, merhabalar :) . Şu an forum email sistemi çalışmıyor(yapılacak..) ve manuel onayladık. Geç kalım için özür dileriz. Bu arada bir sağlık sorunu dünya çapında bir pandemi var ve hayırlar olsun inşallah hakkımda, hakkımızda.... Tüm parfüm forumlarına katılım düştü.. Bu günlerde umut, neşe vermek için paylaşımlarınızı bekleriz :) , siz bilirsiniz. Kimi moraller düştü gerçekten.. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Arkadaşlar forum sunucu işlemleri var hafta sonu inşallah ?? ? ? :) . Eğer giremezseniz merak etmeyin lütfen. Bazen google Chrome site aktive, çalışır olsa bile sunucu işleri sonucu bir süre eski sunucu ip'ye hala gönderim yaptığından giriş olmuyor. Ara sıra kontrol edin lütfen :)

Bu arada forumu geçici kapatıp yazdıklarınızı hemen yedekleyeceğiz inşallah :)

İyi, hayırlı forumlar, parfümler, günler
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Arkadaşlar sunucu kaynağı sistemsel yanlışlıktan ötürü Forum sitemiz, siteniz bir gün kadar kapalı kaldığı. Merak etmeyin lütfen, inşallah ömrüm yettiğince ve inşallah sonra da bu forum devam edecek. Bilim, bilgi kutsaldır Kur'an'da Allah'ın dediklerinden anladığım :) . Bilgi paylaşımına, forum arkadaşlığına devam inşallah Elhamdulillah ?????????
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Selam Merhaba Arkadaşlar SSL yani her sitenin güvenlik anahtarı var. Bu satın alınıyor. Bizimkinde sorun oldu, halloldu. Böyle olunca güvenlik sorunu verebilir siteye girince sebebi budur efendim. Yoksa biz güvenilirli kişilerin. Ne sahte parfümü orjinal diye satmakla, ne sahtekarlıkla alakamız yok Elhamdulillah.. Allah'a sığınırım..

Siteye girerken üstte sitenin isiminin yazdığı yerde Kilit resimi görülür, SSL güvenlik sertifikası işaretidir. Elhamdülillah Maşallah şu an var arkadaşlar, forumdaşlar :)
 
Üst