Zaten tahmin ediyorduk, tabiki paylaşımın güzel olmuşYeni forum için bu konununda yer alması uygundur diye düşündüm. Ve ilkpaylaşım benden
Debenhams Türkiyeden çekilme kararı aldığı içim tüm parfümlerde net %30 indirim uyguluyor.
Hocam icime kurt düşürdün yaHepsiburada bigparfum firmasında %20 indirim var güzel fiyatlara gelen ürünler var
Valla hocam oajan da ml i 4.4 e geliyorHocam icime kurt düşürdün ya. Jubilation ve Reflection 640 liraya düşüyor.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç sorma hocam. Dolar da aldı başını gidiyor. Bekar bir adam olaydım 1 dk düşünmezdim. N11e de baktım bigparfümde sadece 1 tane Jubilation varValla hocam oajan da ml i 4.4 e geliyoramouage fiyatları splitlerden bile ucuza geliyor çok iyi fiyatlar bence
![]()
Valla bende olmasa alırdımHiç sorma hocam. Dolar da aldı başını gidiyor. Bekar bir adam olaydım 1 dk düşünmezdim. N11e de baktım bigparfümde sadece 1 tane Jubilation var. Hadi biri alsın bari.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 640 a reflection kaçmaz amaHanginiz verdi bu haberi bakayım) Başımıza iş acacan Hocam ya
Reflection göz kırptı bana
![]()
Reflection da Jubilation da saat 00.00 olmadan bitti hocam. Rahat olabilirsiniz artıkHanginiz verdi bu haberi bakayım) Başımıza iş acacan Hocam ya
Reflection göz kırptı bana
![]()
Al bir tane dahaHepsiburada.com Tuna Parfumeride %20 indirim var.