İnceledim bugün lakin fiyatlar el kol yakıyor masallahSevil'de ikinci ürüne %50 indirim var
İnceledim bugün lakin fiyatlar el kol yakıyor masallahSevil'de ikinci ürüne %50 indirim var
L'instant de guerlain alınabilir belki veya CDG ürünleriİnceledim bugün lakin fiyatlar el kol yakıyor masallah![]()
Diğeri Zegna Milan olması lazım Serdar hocam.Denemedim ama önceden araştırmıştım bu kokuları.Vasat olarak değerlendirilmiş kokular diye hatırlıyorum.Zegna nin 3 tane parfümü var 170 er lira , denemdkm hic birini ama denemiş olan bar mi acaba ? Birisi shangai idi sanirim, biri new york digerini hatırlamıyorum
Ben jubilaton goremedim serhat hocam... sanirim kalmamis olsa gerek 4 adet parfum vardi sadece amouge teJubilation 640 liraya geliyor. Süper valla.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 1 şişe Jubi 1 şişe Reflection vardı hemen gitti ikisi deBen jubilaton goremedim serhat hocam... sanirim kalmamis olsa gerek 4 adet parfum vardi sadece amouge te
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alınabilecek ürün sayısı oldukça az gibi geldiN11 big parfüm mağazasında %15 indirim var
Evet Kürşat hocam alınacak pek birşey yok.Birde fiyatları artırmışlar ki indirimin anlamı kalmamışAlınabilecek ürün sayısı oldukça az gibi geldi![]()
Sizin dediğiniz indirimin devamı galibaHepsiburada.com daki bir çok kozmetik ürün satıcısı %20 indirim yapıyor. Değerlendirilebilir.
Sefayir abi derring do git tarzında ilerleyen ondan daha yumuşak bir parfüm bence güzel cevreden de olumlu tepkiler aliyor fiyat olarak alinabilir kesinlikle..https://www.ladeesseshop.com/firsat-urunleri.html?p=1
ladeesseshop da ineke parfumleri indirime girmiş. @blerox Mehmet selamlar sen Derring-Do yu uzun süre kullanmıştın nasıl bir kokudur kalıcılık filan. Önümüzdeki yaz için alınır mı bu fiyata.