Ortepedik taban ayakkabı. Ördek gibi yan yan mı adım yürüyorsunuz, , ayakkabı tabanı yandan mı eriyor?

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Bu arada doğuştan sakat olanlar falan alınmasın lütfen, her birey kendine göre güzeldir, yakışıklısın farklı farklı.. Yan yan mı yürüyorsunuz, yürüyüşümüz tenkit mi ediliyor (gerçi milletin her dediğine de çoğuna bakmamak lazım falan haha :D, hayırlısı inşallah) ayakkabınızın tabana tam arkadan değil de yandan mı eriyor? Bu sorunlar varsa ayağınız düz taban veya yakındır.

Viral reklamı sevmiyorum hele de sağlık konusunda. Neyse onu yazacağım inşallah. Başka marka da bilmiyorum belki vardır ki illa vardır yani..

Ben bugün ayakkabıcı dedi sen düz tabansın dedi. Dedim suya bastım yere bastım düz taban değilim ama ayağım evet düz tabana yakın dedim. Konuştuk falan. Nasıl anladın dedim, hemen ördek gibi yürüyüşün aklıma geldi ve ayakkabının tabanının arkasının yandan erimesi.

Neyse laf kısımını altta anlatırım sadede geleyim. Fiberli(orta kısımı sert plastik ama çok hafif. Gerçek fiber plastik mi bilmiyorum ama düz görünümlü. Bildiğim karbon fiber örgü şekli olur) gerçi karbon fiber değil de fiber diye başka plastik olabilir, neyse işte altı fiber sert plastik orta kısım civarı, diğer alt yumuşak bir şey plastik veya kauçuk bilmiyorum ve üst Kemal Tanca iç deri astardan da kaliteli deri, çok güzel dokusu var derisinin ki ayakkabıcı da dedi. Ayakkabı tamircisi.

Kullandım o an yürüyüşün değişti. Düz badıyordum. Çok şaşırdım.

Aslında küçükken ailem ortopedik tabanlı çocuk ayakkabısı almıştı. Yani orta kısım çıkıntılı idi ve çocuk aklı ile işe yaramayacağını ve teknik bilgiyi algılamamıştım. Kullanmadım o dönem pek. Kullansaydım düz taban vari ayağım iyileşir miydi bunu da şu an tam bilmiyorum ama yıllarca ördek gibi yürümezfim böyle ortopedik taban kullansaydım bari haha :D.

Aslında bel ağrısı çekmedim pek de yani daha sağlıklı olurdum bence. Bacaklarımda bir çarpıklık yok ki olan da üzülmesin de ha futbolcular ayağı çarpık olur derler ki doğru galiba topa falso, eğri vermek için yan vurmaktan ileri geldiği söylenir çocuk yaştan beri topa vura vura. 02092022 bugün aldım ortopedik fiberli tabanı. Paralende satış fiyatı 125 TL ama ben daha ucuza aldım. Nette 60-65 TL bulabilirsiniz. Farklı fiber modeli var mı bilmiyorum. Aldığının resimini koyacağım inşallah. Yarın üstten de çekerim inşallah.

Gerçekten çok hoş Elhamdulillah. Arkadaşlar hepinize sağlık dilerim hayırlısı ile.. Sağlık, huzur çok güzel ve Allah verir öncelikle ve her zaman..

Gerçekten bir ortepedik tabanla dün düz yürüyebildiğime inanamıyorum. İnşallah bir gün tüm hastalıklara çare bulunacak. Çürük dişler bile yerinden yenisi çıkacak falan inşallah belki, Allah bilir Elhamdulillah.

Bayağı düz yürüyorum. Hatta tabanı çıkardıktan sonra da düz yürüyorum gibi. Eskiden bariz belliydi ayağım açılı basıyordu karşıya adımda. Bunun videosu iyi olur aslında. Söz vermeyeyim ama inşallah çekersen çok hayrlı olacak inşallah. Ama bunu yazmam bile bir kişiye bile yardımı olsa bu da güzel hayr inşallah..

Buna inanmayan da çıkabilir. Şüphe iyidir ama abartmayın :D.

Can't ortopedik taban aldığım ürün. Daha ucuz ortası sert fiberli olmayan modelleri de var ama onları denemedim. Ayakkabıcıma tamirciye sorarım inşallah da ben bundan memnunum. Hmm bot içine koyarken ucundan falan tuttum çünkü yumuşak da olunca cuk diye girmedi ve kırılır diye de korktum gerçi botun çizmenin bağcıkları da kapalı olunca yandan fermuar da açık da olsa zorlandım. O kadar da yumuşak değil ve normal ayakkabı da sıkıntı yok. Bu arada ayakkabı tamircim yapışmaması lazım bunun dedi, yapıştırma dan kullan bu Cnt ortopedik astarı dedi, bir bildiği vardır :) .

Bu sorunları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar. Zamanla deneyimlerimi yazabilirim inşallah, sağlıklar, huzurlar dilerim :)

IMG_20220902_170754.jpg
IMG-20220902-WA0004.jpeg
 
Üst