Sizden de bir tarif almayı isterim fikir olarak
Bunu deneye yanıtla yapmalısınız öncelikle ben ne desem de.
Bu arada tekrar özür dilerim geç yazıyorum. Hem bir sevgili adayım var (Askerden sonra tanıdığım esmer saçlı Ziraat Fakültesi dışı Sevdiğim bir abime beni soran öğrenci üniversite) aklım onla da doluydu ki hep doluydu onla, Allah bilir Elhamdulillah hayırlısı Allah'tan. Dolu derken şikayetim yok sonsuza kadar onla çıksam da aklımda da şu sıralar ne yapayım bu aklımda.
Bir kere kullandığınız k myoku yağlarının doğal ise gerçekten doğal olduğundan emin olmalısınız. Çünkü karışımlar alkolde bozuk çözünür. Dipte tortu birikir ki bu doğal yağda da olur da bozuk doğal yağda çok olur. Ben fabrikadan aldım parekende birinden ve fabrika ile Dr konuştum sertifikası vardı yağın ama sahte idi, tam doğal yağ değildi. Bir de uçamayan ayçiçeği yağı falan sabit yağ da karıştıran var ve alkolde bir yerde toplanır. Kağıda sürdüğünüzde yağ belli olur veya geniş bir kaba dökerseniz uçmaz hepsi doğal olarak sabit yağ olduğu için.
Sentetik yağ kullanacaksanız tabi o da kaliteli bulmalısınız.
Alkol zaten yapısı gereği suludur yüzde 4-6 oranlarında saf alkol bile. Bu arada denatüre alkol parfümde hiç sevmiyorum. Ben doğal aşığıyım.
Kimi yağlar alkolde çözülmez bunun için sentetik kimyasal kullanılır ve bu konuda forumumuzda konu var
Kimya çok güzel bir bilim dalı. Aslında önce sentetik kimyasal bulunup bunun doğada doğalı organik veya inorganik bulunmalı görüşündeyim insanda kullanılacaksa. Bedenimiz iç ve dış hele de çok iç kısımlar sentetiği reddediyor. Sentetik nedir hangi sentetikler doğala yakın ayrı bir uzun konu..
Parfüme fionize su katımı kanımca tahmini alkolün şiddetini ve belki de çözünmeyi arttırmak için. Bu konuda inşallah arkadaşlar yardımcı olur. Onlara yazarım inşallah.
Yazılarınızı, sorularınızı yazmaya devam lütfen. Geç olsun güç olmasın

. İyi günler