Türk Milli Takımı, Türkiye, Tüm Dünya Türklerinin, Müslümanlarının gurur Takımı Maşallah :)

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Fatih Terim bence ayrılmayacaktı, ayrılmamalıydı kovdular maalesef. Lucescu işe yaramadı. Şu anki antranör Şenol Güneş çok iyi olacak inşallah. Fenerbahçe SK'lı olarak aramıza kara kedi girdi ama tabiki destekliyorum, destekliyoruz :D . Türkiye'yi Fatih Terim'in Galatasaray SK kulubü omurgasını koruyarak onun taktikleri ile de Dünya üçüncüsü olduk. İnşalalh güzel dereceler gene olur. Şu an Başakşehir FK omurgasını kullandı, çok iyi taktik. Aslında Lucescu son maçlarda sevmiştim ama devri şu an kapandı. Hadi türk Milli Takımı başarılar bekliyoruz, Türkiye arkanda dualarıylada :D.

Sadece Türkiye'lilerin, Türklerin takımı değil Dünya Müslümanlarınında gururu Maşallah Türkiye Milli Takımımız..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
turk-futbol-milli-takimi-8-haziran-2019-fransa-macindan-sanirim-resim-2-0-yendik-masal-jpg.2714

enol Güneş Tarihe geçti ilk defa Fransa Futbol Milli takımını Türkiye yenmiş oldu 1009...jpg

8 Haziran 2019 Türkiye Milli Takımı tarihinde ilk defa Fransa Milli Takımını yendi arkadaşalr hem de Son Fifa Futbol Dünya ŞAmpiyonluğu 2018 Fransa Futbol Milli Takımını, tebrikler, teşekkürler, Maşallah :) .. ÜStelik Fransa takımı tek şut atamadı. Bir tehlikeli yanaştılar aam Mert başarılı idi, pek pozisyon vermedik maşallah :D . Şu an özellikle Avrupa'da ve Tüm Dünyada ertesi gün heyecanla Fransız iş arkadaşları ile maçı konuşmak isteyen, Elhamdulillah gururlanna Türkler, Türk sevdalıları var. Şenol Güneş tebrikler ssana da ve sanırım maçdan resim ve Şenol Güneş'in de resimini koymak istedim.

Maç öncesi Final gibi maç olacağını bekliyordum. Yüzde 50 50 en az şans veriyordum ama bir yandan da oldukça ümitliydim. İlk mesajımda da vermiştim zaten.

Her galibiyet sonrası tüm takımlarda bir düşüş oranı olabiliyor, rehavete kapılma sonucu, kendini çok eğlenceye faaln kaptırmaktan dolayı. İnşallah bu Türkiye Milli Takımımızda olmayacak. İzlanda maçını kaybedersek Fransa galibiyeti önemi sıfırlanmaaycak ama eksi puan olacak. Yeneriz inşallah büyük ihtimalle biz İzlanda takımını bu futbolla :D .

Neden olmasın Avrupa Uefa Futbol Şampiyonluğu ŞAmpiyonluğu, kupası hatta Dünya Fifa Futbol Şampiyonluğu, Kupası, hadi inşallah diyelim :) . Bu arada Tüm spor dallarında Almanya falan gibi ülkelerin modelini uygularsak daha çok başarılı oluruz. Oralarda devlet halkına çok imkanlar veriyor, krompanına flan kadar alıyor mesela Almanya'da amatör Futbol'da, en küçük amatör klüpde bile (Eskiden öyleydi, sanırım şimdi de böyledir). Güzel sevinç yaşadık 2-0 :D Maşallah :) ..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Türk Milli Takımı'ndan bugün umutluyum Portekiz karşısında çünkü bir kere Alman Kuntz teknik direktörümüz çok iyi.

Türkiye Millî Takımı veya Türk Milli takımı ikizinde de Türk isimi var maşallah :) . Buzağı altanda dana aramamak lazım. Atatürk Milliyetçiisiyi. Elhamdülillah :) .

Pek zevkimiz şu sıralar yok. İnşallah hayırlısı ile Türk Milli Takımı galibiyeti, galibiyetleri moral olsun.

Seneye bu takım daha oturmuş daha güçlü olacak inşallah.. :)
 
Üst