Bugün Hangi Parfümü Kullandım ?

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Aventusun fiyat olarak yuksek olmasina katiliyorum ancak 4 - 4,5 gibi rakamlara flacon alinabiliyorsa cok rahat imza kokusu olabilecek bir parfumdur.

Şimdi bir elime gene Creed Aventus, Diğerine Afnan Supremacy Silver sıktım. Dediğim gibi karanlık bir yapısı var Aventus'un. Gerçi meyveli olan batchler de de bu kısmen var mı bilmiyorum.. Afnan ve Aventus çarpışması birazdan yaparım yeni bilgilerle.. Ziftimsi bir koku bu Creed Aventus'daki ki Zift Ağacından dolayı mı bilinçaltı böyle diyorum bilmiyorum, fakat o tarz bir koku olduğundan eminim.. Senin gönderdiğin 5 ml Dekantı kullandım.. Meşhur dumanlı batch de ayrıca duruyor :)..
 

Cakcetin

Üye
TürkParfüm Üyesi
@Cakcetin hocama nisbet yapıp bende Nicolai New York Intense kullanacaktım ama misafirliğe gidiyoruz ve bu parfüm uzun süreden beri olmasına rağmen riske girmedim :).. Aslında güzel bir yazlık parfüm havası var ve baharlık.. Kışın da kullanılabilir tabiki.. Creed Aventus'da kışın güzel gider bence @Mehmet 'den bu görüşü duymuştum.. Dönüşte elime sıkacağım.. Şimdi misafirlikte elimi koklayıp durursam dikkat çekmeyeyim :D..

EE ne kullandığıma gelirsek ve misafirlik tanışma misafirliği aynı zamanda Afnan Supremacy Silver kullandım ve şimdi gene gömlek değiştirip tekrar fısfıslayacağım inşallah :).. Greyfurt, limon, ananas dışında portakal da var gibi kokuyor. Kardeşim işte bunu sık güzel dedi :D..

Bu arada bir konuda Creed Aventus'a fiyat olarak giydirdim, orda da düzenledim, ''Daha iyidir, Kraldır bu kategoride'' diyene de saygımız var tabiki :D..
Aventus güzel bir batch olduğunda kesinlikle vazgeçilmez ancak Nicolai Newyork Intense yabana atılacak bir koku değil kanımıca
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Myrrhe Imperial - Giorgio Armani kullandım.. Zayıflığından şikayetçiyim o kadar yani koku güzel. Pempe biberi içeriğinde var ve kokusunu her tatlı parfüm sever sevmeyebilir ki başlarda daha çok ve bir süre gidiyor..
 
Son düzenleme:

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Bi deneyemedim şu kokuyu.

Benim de hedefime girdi.. Bak spliti de güzel olurdu.. Serdar hocam kapını çalıcağım bu parfüm için :D.. Kapını kilitle, şaka şaka :D, kapını aç anlamında çalacağım :D.. Kakao çok hoş bir koku notası. absolute olarak satılıyor yani doğal eterik yağı varmış.. Zaten kimi parfümlerden o kadar doğal kokuyordu ki ben de doğal olduğunu düşünmüştüm. Mesala HuncaLife Chocolate çikolata kokusu da doğal bence..

Serdar başkan bayanlar bu parfümü seviyor olmalı :)..
 

baykalbul

Administrator
Yönetici
Site Sahibi
TürkParfüm Üyesi
Christian Dior Eau Sauvage Parfum (EDP) 2017 öncesi.. Bayanlar bile kullanmak için soruyor.. Genç işi bir parfüm değil bence, yaş istiyor.. Eskiden bu kavrama yani yaş olayına inanmazdım ama gereçkliği var bence.. Ha kimi genç olur o kokuyu sever, kaldırır o ayrı konu..
 
Son düzenleme:

ustad

TürkParfüm Üyesi
IMG_0389.JPG


Ozan'ın Creed dosyasından sonra Royal English Leather
 
Üst