Tuttuğunuz takım her ne ise o içerde kaldı.. Tüm Türk milli takım ve kulüp takımlarını tutuyoruz inşallah milli maçlarda. Beşiktaş'ın 1-3 'lük Portekiz takımı Porto galibiyeti çok güzel bir olay maşallah hem de deplasmanda alınan bir galibiyet yani dış sahada alınan bir galibiyet. Kutluyoruz..
Evet birbirimizi kızdırırız espirili olarak şöyle böyle ama küfür yok kardeşim, arkadaşım. İçimizdeki cahiller sebebiyle tümden birbirimizle kavgalı olmayalım..
Fenerbahçeliyim ama BJK'ın galip gelmesini istedim ve istemek lazım Porto gibi yurtdışı takımlara karşı falan. Olayın özü bu
.. Ha Fikret Orman'ın iğneli lafları benim de hoşuma gitmiyor ama dediğim gibi işte. Bu arada Fikret ormanı Ekonomi bakanı falan yapmak lazım 

..
Başarılar Türk takımları
.. Chelsea 'ye kök söktürdük evinde Fenerbahçe SK olarak. sonra o Chelsea seneey Şampiyonlar Liği Şampiyonu oldu. Lütfen kendimizi küçük görmeyelim
..
Evet birbirimizi kızdırırız espirili olarak şöyle böyle ama küfür yok kardeşim, arkadaşım. İçimizdeki cahiller sebebiyle tümden birbirimizle kavgalı olmayalım..
Fenerbahçeliyim ama BJK'ın galip gelmesini istedim ve istemek lazım Porto gibi yurtdışı takımlara karşı falan. Olayın özü bu
Başarılar Türk takımları