Bu flimi çok beğendim gerçektenİnsan beyninin son noktası... Senaryo ve efektler hayranlık verici olmuş.
![]()
Çok acayip filmdi gerçekten. Bir film Christopher NOLAN imzası taşıyorsa kesinlikle boş bir yapım olmuyor.Interstaller elbette Ekli dosyayı görüntüle 466
Çok haklısın valla bir başyapıt gerçekten bu tür filmler çok nadir maalesefÇok acayip filmdi gerçekten. Bir film Christopher NOLAN imzası taşıyorsa kesinlikle boş bir yapım olmuyor.
bu gece kesin izliyorumSüper![]()
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzlediğim en gerçekçi bilim-kurgu filmlerinden. En azından anafikir "Tanrı Amerika'yı korusun" değil.
![]()
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hiç öyle bakmamıştım abişu 7 yıldızlı arap oteli var ya : '' Dubai'nin simgesi sayılan ve “Yelken Otel” diye de adlandırılan Burj Al Arab, 7 yıldızlı bir lüks ve teknoloji harikası.'' o otele benzettim şekli. ki o da yelkenden alınma sanırım kasıtlı bir benzerlik yoktur, bilemeyeceeğim
..
Ekli dosyayı görüntüle 876
Film izlemeye başladım sayılır bakalım.. Korku ve gerilim filmlerini sevmem fakat Alien seris çok güzeldi bak bilim kurgu gerilim olarak..
İzlediğim en gerçekçi bilim-kurgu filmlerinden. En azından anafikir "Tanrı Amerika'yı korusun" değil.
Contact izlemedim, izleyeyim. 2001'in müzikleri yeterGüzel filmdi Arrival, beğenmiştim. Biraz Contact ve 2001 a space odyssey esintisi almıştım, Arrival'ı beğenenler bu filmlere de göz atabilir, yalnız 2001'in ağır ilerleyişi herkese uymaz baştan uyarıyım![]()